Az igazi Justin Bieber: 14 meglepő tény az életéről

Lehet szeretni vagy utálni, de tagadhatatlan, hogy Justin Bieber a világ egyik legnépszerűbb híressége4 perc


Ha rajongsz Justin Bieberért, akkor imádni fogod ezt a listát a popsztárral kapcsolatos tényekről. A YouTube-on való szerény kezdetektől a hatalmas világkörüli turnékig, nem kétséges, hogy Bieber napjaink egyik legnagyobb neve a zenei életben. Íme 14 tény, amit talán nem is tudtál róla.

1. Egy YouTube videó vezetett Justin Bieber felfedezéséhez

Justin szülővárosában, Stratfordban 12 éves korában rendezték meg a Stratford Idol nevű énekversenyt. A második helyen végzett. Miután felfedezte Biebert a YouTube-on, Scooter Braun elkezdte menedzselni a fiatal zenészt, és leszerződtette. Justin karrierjét Usher indította el a felfutó sávba, miután később lemezszerződést kötött vele.

A YouTube-videóinak eredeti célja az volt, hogy barátai és családtagjai megnézhessék a fellépéseit.

2. Biebs két nyelven beszél

Bieber az angol mellett franciául is beszél. Mivel Bieber eredetileg Ontarioból, egy francia-kanadai tartományból származik, ez nem meglepő.

3. Justin Bieber szereti a Disney-t

Kétségtelen, hogy Bieber Disney-fanatikus, és vitathatatlanul a kedvenc animációs filmje az „Oroszlánkirály”. Az énekes szívesen látogatja a Disney vidámparkokat, és ezt többször is megtette egykori barátnőjével, Selena Gomezzel, amíg együtt jártak.

4. Klausztrofóbiában szenved

Biebernek különösen nehéz liftben utaznia klausztrofóbiája miatt. Klausztrofóbiája hétéves korában kezdődött.

5. Justin tud dobolni, gitározni, zongorázni és trombitálni.

Justin Bieber egy sokoldalúan tehetséges zenész. Tud dobolni, gitározni, zongorázni és trombitálni. Bieber kétéves korában kezdett el dobolni. Ezután gitár- és zongoraleckéket vett, és megtanult trombitálni. Bieber zenei tehetségének köszönhetően az egyik legsikeresebb előadóművésszé vált.

6. „What Do You Mean”

A What Do You Mean 18 különböző országban lett listavezető sláger, és Biebernek ez hozta meg élete első listavezető kislemezét az amerikai Billboard Hot 100-as listán és az Egyesült Királyság Official Single Chartján.

7. Will Smith a mentora. Will szerint hetente egyszer beszélnek.

Érdekes, hogy nem egy másik zenész, hanem Hollywood egyik legnagyobb és leghíresebb színésze a mentora. Nem világos, hogyan találkoztak, de nyilvánvalóan sok közös van bennük.

8. Justin Bieber 2009. május 11-én este 20:27-kor küldte el első tweetjét.

9. Justin rajongói Beliebersnek hívják magukat.

10. A Bieber-per

2014-ben Justin Biebert letartóztatták ittas vezetésért, lejárt jogosítvánnyal való vezetésért, letartóztatásnak való ellenállásért. Ivott és marihuánát szívott.

11. Bieber a világ egyik legkelendőbb zenésze, több mint 150 millió eladott lemezzel.

Számos elismerést kapott, többek között egy Grammy-díjat, 15 American Music Awards, 20 Billboard Music Awards, két Brit Awards, egy Latin Grammy-díjat és 21 MTV Europe Music Awards-ot.

12. A Forbes magazin Justin Biebert a világ tíz legjobban fizetett 30 év alatti híressége közé sorolta.

A 2011-es, 2012-es, 2013-as, 2014-es, 2016-os és 2017-es listán hatszor szerepelt. Egy 12 hónapos időszak alatt 53 millió dollárt keresett, amivel ő a legfiatalabb sztár és egyike a listán szereplő hét zenésznek.

https://www.youtube.com/watch?v=4jHaF0vlL3Q

13. Justin Bieber gazdagnak vagy szegénynek született?

Justin Bieber nem gazdagnak született. „Nem sok pénzzel nőttem fel” – mondta. „Anyával éltem. Anyukám és apukám szétmentek, amikor még nagyon kicsi voltam.”

14. Hány exbarátnője volt Justin Biebernek?

Selena Gomezzel, Sofia Richie-vel és Kendall Jennerrel randizott, mielőtt feleségül vette Hailey Baldwint. Justin Biebernek nem meglepő módon nem kevés kapcsolata volt, elvégre ki ne akarna randizni a sztárral?

Összefoglalva, Justin Bieber egy popszenzáció, aki viharral vette be a világot. Rajongói seregei vannak, és korunk egyik legsikeresebb fiatal zenésze. Bár voltak magasságai és mélypontjai, Justin Bieber valóban egy olyan művész, akivel számolni kell.

Utolsó frissítés: 2022.08.31.


Tetszett? Kérlek oszd meg

Bucee

Elhozzuk neked a legújabb és legjobb toplistákat, tényeket és érdekességeket. Minden nap a legjobb tartalmakat válogatjuk össze a világhálóról, hogy segítsünk neked valami újat tanulni vagy valami érdekeset felfedezni. Kövess minket, hogy naponta megkapd a legjobb listákat, tényeket és érdekességeket!