Minden idők 7 legjobb krokodilos filmje

A krokodilok a Föld leglenyűgözőbb élőlényei közé tartoznak. Íme a legjobb krokodilos filmek, amelyek tanítanak és szórakoztatnak.4 perc


A mocsári lények évszázadok óta lenyűgözőek. Az aligátorok és a krokodilok sem különböznek ettől. Ezek a nagyméretű, hüllők az évek során számos film tárgyát képezték. Íme néhány a valaha készült legjobb krokodilos filmek közül.

1. Halál a mocsárban (Black Water, 2007)

Halál a mocsárban (Black Water, 2007)

A David Nerlich által rendezett ausztrál horrorfilm egy baráti társaságot követ, akiket egy ausztrál vizes élőhelyen tett horgásztúra során megtámad egy krokodil.


2. Az aligátor (Alligator, 1980)

A városi csatornában egy házi aligátor túléli, miután lehúzták a vécén. Növekedési hormonok segítségével 12 évvel később hatalmasra nő.


3. A fenevad (Rogue, 2007)

A fenevad (Rogue, 2007)

A filmben egy hatalmas krokodil tombol az ausztrál vadonban, és terrorizál egy csapat embert, akik a vadonban rekedtek. A film tele van feszültséggel és izgalommal, ahogy a krokodil becserkészi zsákmányát, és kegyetlenül megtámad mindenkit, aki az útjába kerül. Az aligátornak még az egyik főszereplőt is sikerül megölnie, mielőtt végül ő maga is meghalna. Ha egy jó kis thrillerre vágysz, akkor mindenképpen nézd meg a Rogue-ot.


4. A szörny (Lake Placid, 1999)

A szörny (Lake Placid, 1999)

A filmben egy óriási krokodil terrorizál egy Maine állambeli kisvárost. Az aligátor hatalmas, kegyetlen és látszólag megállíthatatlan. A városlakók rettegnek, és nem tudják, hogyan állítsák meg. A film egy izgalmas thriller, amely a széked szélén tart.


5. Eaten Alive (1976)

Eaten Alive (1976)

A film egy pszichopata parasztemberről szól, aki egy lerobbant szállodát vezet a vidéki Kelet-Texasban. Megöli azokat az embereket, akik felbosszantják, és megeteti a holttestüket egy nagy krokodillal, akit háziállatként tart a közeli mocsárban.


6. Húsevő (Primeval, 2007)

Ez a krokodilos film Dominic Purcell, Brooke Langton és Jurgen Prochnow főszereplésével. A film Afrikában játszódik, és egy tudóscsoportot követ, akik egy távoli faluban rejtélyes halálesetek sorozatát vizsgálják. Hamarosan rájönnek, hogy egy óriási krokodil felelős a halálesetekért, és elindulnak, hogy elfogják a lényt. A film tele van akcióval és feszültséggel, és biztos, hogy a széked szélén tart.


7. Krokodil Dundee (Krokodil Dundee, 1988)

Krokodil Dundee (Krokodil Dundee, 1988)

Ez az ausztrál krokodilos film Peter Faiman rendezésében, a címszereplő Paul Hogan főszereplésével készült. A film Mick „Krokodil” Dundee, a krokodilvadász történetét meséli el, akit az ausztrál Outbackből New York Citybe visznek, miután barátját és riporterét, Sue Charltont (Linda Kozlowski) megtámadja egy krokodil.


Összefoglalva, ha egy jó krokodilos filmet keresel, amit megnézhetsz, a listán szereplő filmek bármelyike biztosan remek választás lesz. Ezek a filmek akciódúsak és izgalmasak, és biztos, hogy az elejétől a végéig szórakoztatni fognak. Szóval fogj egy kis popcornt, és készülj fel egy vad utazásra.

Utolsó frissítés: 2022.09.12.


Tetszett? Kérlek oszd meg

Bucee

Elhozzuk neked a legújabb és legjobb toplistákat, tényeket és érdekességeket. Minden nap a legjobb tartalmakat válogatjuk össze a világhálóról, hogy segítsünk neked valami újat tanulni vagy valami érdekeset felfedezni. Kövess minket, hogy naponta megkapd a legjobb listákat, tényeket és érdekességeket!