in

A Legjobb Krokodilos Filmek

A krokodilok a legnagyobb élő hüllők, és a dinoszauruszok kora óta léteznek. Tehát nem túl meglepő, hogy számos valós dráma, sőt film hátterét játszották. Összegyűjtöttünk néhány krokodilos filmet, melyeket érdemes lehet megnézni. A krokodilos filmek többsége horror, de szerintem nem az a vészesen hátborzongató.

#1 Rogue (2007)

krokodilos filmek

Az utazási újságíró Pete McKell csatlakozik egy hajókiránduláshoz egy krokodilokban hemzsegő folyó mentén, amelyet Kate Ryan útmutató szervez. Mintha utazótársaikkal nem lett volna elég bajuk, Pete-nek és Kate-nek hamarosan egy hatalmas, 25 láb hosszú krokodillal kell harcolniuk, aki okosabb az átlagnál.

#2 Húsevő (2007)

Tim Manfrey veterán riporter élete talán legrosszabb feladatát kapja. Burundiba utazik, hogy megkeresse a világ legnagyobb krokodilját. A falusiak Gustvave-nak nevezik a gyilkos krokodilt, ami több száz ember életét követelte. A történetet csak tovább bonyolítja az afrikai hadúr.

#6 Eaten Alive (1977)

Mélyen Louisiana-i mocsarakban, az eltorzult Judd kezeli a mocskos, pusztuló motelt. Miután megtudta, hogy egyik vendége örömlány, vasvillával megtámadja, és a közeli vizekben kémlelő krokodil elé dobja. Ez csak az első a gyilkosságok sorozatában, és ahogy a krokodil hasa elkezd duzzadni az áldozatokkal, az emberek gyanakodni kezdenek. Ez a film az aligátoros filmek közül az egyik legelső.

#7 Krokodil Dundee (1986)

Michael J. "Crocodile" Dundee egy ausztrál krokodil vadász aki az ausztrál vadonban él. Ott egy szafari üzletet vezet megbízható barátjával és mentorával, Walter Reilly-vel. Egy nap, New York-i újságíró, Sue Charlton, megérkezik, hogy interjút készítsen Mick-el. Miután megmenti őt egy krokodiltól, meghívja őt a New York-ba, mivel Mick azt állítja, hogy soha nem volt még városban.

#8 Lake Placid – A szörny (1999)

Amikor egy titokzatos lény megöl egy embert egy Maine-tóban, Jack Wells, a helyi játékigazgató, megvizsgálja a bizarr esetet, Hank Keough seriffel és Kelly Scott paleontológussal (Bridget Fonda) együtt. A csapat végül megtalálja a krokodilt, ami azonban mindent elpusztít, ami az útjába kerül.

#9 Vadászat a gyilkos krokodilra (2007)

Egy thaiföldi tengerparti üdülőváros elveszíti turisztikai kereskedelmének jó darabjait, amikor egy gyilkos krokodil több fiatalt is meggyilkol. Felbérelnek egy krokodil vadászt, hogy pusztítsa el a fenevadat, de rá kell jönnie, hogy a krokodil okosabb és erősebb, mint gondolta. Szerintem a krokodilos horror filmek között az egyik leggyengébb.