8 film, ami megmutatja Martin Lawrence tehetségét

Egy jó Martin Lawrence filmet keresel? Nézd meg a 8 legjobbat tartalmazó listánkat! Nem fogsz csalódni.4 perc


Martin Lawrence amerikai színész, humorista, producer, talk show műsorvezető és író. Az 1990-es években vált népszerűvé, amikor egy sor sikeres filmben játszott.

Íme Martin Lawrence néhány legjobb filmje.

1. Mire jók a rosszfiúk? (Bad Boys, 1995)

Mire jók a rosszfiúk? (Bad Boys, 1995)

Az 1995-ös Bad Boys című film Martin Lawrence és Will Smith főszereplésével hatalmas sikert aratott. A film két nyomozót követ, akiknek egy lopott heroinraktárat kell felkutatniuk. A film tele van akcióval és humorral, Lawrence alakítása pedig fantasztikus. A film hatalmas sikert aratott a közönség és a kritikusok körében egyaránt, és hozzájárult ahhoz, hogy Lawrence Hollywood egyik legnagyobb sztárjává váljon.


2. Nekem 8 (Nothing to Lose, 1997)

Nekem 8 (Nothing to Lose, 1997)

A Nothing to Lose az elejétől a végéig szórakoztató, Martin Lawrence és Tim Robbins pedig tökéletesen kijátsszák egymást. A film non-stop akciója a széked szélén tart, míg humora miatt hangosan fogsz nevetni. Ha egy jó kis mozizásra vágysz, a Nothing to Lose-t mindenképpen érdemes megnézni.

Nem akarok gúnyosan hangzani, de a humor a lélek kulcsa. Érted, mire gondolok?

Martin Lawrence

3. Faterok motoron (Wild Hogs, 2007)

Martin Lawrence ebben a 2007-es vígjátékban egy középkorú férfit alakít, aki csatlakozik egy csoport középkorú férfitársához, akik egy országot átszelő motoros túrával próbálják újraélni fiatalságukat. Bár nem éppen a legvadabb társaság, sikerül néhány balhéba keveredniük, és néhány vidám kalandot megélniük az út során. Ha egy könnyed és vicces filmre vágysz, ezt a filmet mindenképpen érdemes megnézni.


4. Nemzetbiztonság Bt. (National Security 2003)

Nemzetbiztonság Bt. (National Security 2003)

Ez egy akciódús thriller, amelyben Martin Lawrence a legjobb formáját hozza. A filmben erős mellékszereplők is szerepelnek, köztük Steve Zahn Hank Rafferty szerepében. Ha egy pergő akciófilmre vágysz, amiben rengeteg nevetés is van, akkor ez a film neked való.


5. Életfogytig (Life, 1999)

Életfogytig (Life, 1999)

Martin Lawrence a főszereplője az 1999-es „Élet” című filmnek. A film egy vígjáték-dráma két barátról, akiket életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. A két barátnak, Raynek (Lawrence) és Claude-nak (Eddie Murphy) alkalmazkodniuk kell a rácsok mögötti élethez, és közben megpróbálnak megszökni. A vicces és megható film a barátság kötelékét és az emberi reménykedési képességet vizsgálja.

Senki sem mentes az élet megpróbáltatásaitól.

Martin Lawrence

6. Szemet szemért (Do the Right Thing, 1989)

A film különböző témákat dolgoz fel, többek között a faji viszonyokat, az osztálykonfliktust és a rendőri brutalitást. A filmet a kritikusok elismeréssel fogadták, és kereskedelmi sikert aratott. Két Oscar-díjra is jelölték, a legjobb férfi mellékszereplő (Aiello) és a legjobb eredeti forgatókönyv (Lee) kategóriában nyert.


7. Halálos temetés (Death at a Funeral, 2007)

Martin Lawrence játssza Aaron szerepét. Miközben megpróbálja megakadályozni, hogy a temetés cirkusszá váljon, Áronnak meg kell birkóznia diszfunkcionális családtagjai különböző személyes drámáival.


8. Gagyi mami (Big Momma’s House, 2000)

Ha erről a filmről van szó, tagadhatatlan, hogy Martin Lawrence a sztár. A film az ő karaktere, Malcolm Turner FBI-ügynök körül forog, aki egy nagydarab, kövér nőnek álcázza magát, hogy elkapjon egy gyilkost. A kritikusok nem szerették a filmet, de a közönség igen. A film kasszasiker volt. És bár lehet, hogy nem klasszikus, de mindenképpen szórakoztató.

Tudj meg többet róla a Youtube csatornáján.

Utolsó frissítés: 2022.09.08.


Tetszett? Kérlek oszd meg

Bucee

Elhozzuk neked a legújabb és legjobb toplistákat, tényeket és érdekességeket. Minden nap a legjobb tartalmakat válogatjuk össze a világhálóról, hogy segítsünk neked valami újat tanulni vagy valami érdekeset felfedezni. Kövess minket, hogy naponta megkapd a legjobb listákat, tényeket és érdekességeket!