Nézd: Hogyan fest egy művész egy gyönyörű női olajportrét?

Ez egy time lapse videó, amely bemutatja, hogyan készül egy gyönyörű olajfestmény lány portré. Ez egy eredeti műalkotás a művész által.1 perc


A time-lapse videó azt a folyamatot mutatja be, ahogy egy művész egy gyönyörű olajfestményt készít egy lányról. A videó egy üres vászonnal kezdődik, és a művész felvázolja a portré körvonalait. Ezután festékkel kezdi kitölteni a részleteket, kezdve a szemekkel és a szájjal. Az arc többi része lassan, színrétegekkel kel életre, míg végül az egész portré elkészül.

A folyamatot lenyűgöző nézni, és könnyen érthető, miért olyan elképesztő a kész mű. Egyértelmű, hogy sok idő és erőfeszítés ment bele ennek a műalkotásnak az elkészítésébe, és biztos, hogy még évekig kincsként fogják őrizni.

Utolsó frissítés: 2022.08.29.


Tetszett? Kérlek oszd meg

Bucee

Elhozzuk neked a legújabb és legjobb toplistákat, tényeket és érdekességeket. Minden nap a legjobb tartalmakat válogatjuk össze a világhálóról, hogy segítsünk neked valami újat tanulni vagy valami érdekeset felfedezni. Kövess minket, hogy naponta megkapd a legjobb listákat, tényeket és érdekességeket!